Ce este?

Condroitina este parte integranta a cartilajului articular. Cartilajul articular este un tesut conjunctiv, elastic care indeplineste functia mecanica de sustinere. Este localizat la extremitatile oaselor, avand rol de tampon intre oasele ce formeaza o articulatie.

Citește mai departe...

Biochimie
Glucozamina este un aminozaharid si un precursor important In sinteza biochimica a proteinelor si lipidelor glicolizate. Se gaseste in structura polizaharidelor din chitosan si chitina, care sunt componente ale scheletului extern al crustaceelor si al unor artropode. Contine foarte multe monozaharide.

Citește mai departe...

Pentru multi dintre noi, iarna este cel mai frumos anotimp, dar poate fi si anotimpul bolilor si afectiunilor, in care cu greu ne putem mentine o stare optima de sanatate. In acest sezon, atat afectiunile cat si bolile ne pandesc la tot pasul si sunt gata sa ne atace.
Iata cateva dintre acestea si prin ce metode ne putem feri de ele.

Citește mai departe...

Ce trebuie să știe o persoană care suferă de diabet despre prevenirea sindromului de “picior diabetic”?.
Diabetul este cea mai frecventă tulburare metabolică, având o răspândire pe glob de cca. 220 milioane de diabetici în anul 2010. Se estimează ca în 2030 să se ajungă la aproximativ 366 milioane de suferinzi de această maladie. În aceste condiții se poate vorbi de o adevarată pandemie de diabet. Dacă se iau în considerare răspândirea și evoluția diabetului, se poate spune că aceasta este boala secolului 21.

Citește mai departe...

Frecvența mare de apariție a afecțiunilor reumatismale îi determină pe specialiștii din domeniul sănătății să-și ridice tot mai multe semne de întrebare legate de modul în care aceste afecțiuni pot fi ameliorate sau vindecate, de opțiunile pe care persoanele afectate de reumatism, artrite sau artroze le au în ceea ce privește evoluția afecțiunii și ameliorarea durerilor asociate.

Citește mai departe...

Glutenul este o substanta proteica prezenta in grau si in alte cereale, precum ovasul, orzul si secara, avand o valoare nutritionala mica, singura sa functie fiind aceea de a actiona ca agent de legatura in procesul de producerea a painii, facilitand cresterea acesteia. La ora actuala intoleranta alimentara la gluten este una din cele mai comune boli din lume.

Citește mai departe...

Intoleranta la gluten este o “sensibilitate” inascuta si permanenta foarte frecventa (1% persoane). Consumul de gluten de catre o persoana care nu il poate tolera conduce la boala celiaca. Glutenul este o componenta proteica din grau, orz, ovaz, secara. In consecinta toate alimentele care contin aceste cereale trebuie total excluse din alimentatie

Citește mai departe...

Contact nu ezita sa ne contactezi

GTS Solution SRL
Strada Nicolae Rosu 24, sector 3, Bucuresti
021.256.00.95
comenzi@qlife.ro

Newsletter fii la curent cu cele mai recente promotii


Oferte transport pentru persoane fizice

Livrare in max 48 h de la primirea comenzii,in limita stocului disponibil.
Transport gratuit pentru comenzile minime de:
    150 RON pentru Bucuresti
    250 RON pentru restul tarii