Cos de cumparaturi

0 Item(s)  - 0,00RON

Login Form

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. GTS Solution S.R.L, cu sediul în Bucureşti, Str. Nicolae Rosu, nr. 24, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/5199/2000, cod unic de înregistrare 13070776, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Societatea S.C. GTS Solution S.R.L prelucrează datele dumneavoastră personale prin mijloace automatizate şi manuale (după caz). Aceste date sunt destinate activităţilor specifice de reclamă, marketing şi publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi comunicate partenerilor contractuali ai operatorului de pe teritoriul României. Datele dumneavoastră sunt necesare emiterii facturilor pentru produsele comandate, colectarea creanţelor legate de acestea, precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfăşurată de S.C. GTS Solution S.R.L. Refuzul dumneavoastră poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor şi produselor solicitate.

Conform Legii 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţi ştergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societăţii S.C. GTS Solution S.R.L (Bucureşti, Str. Nicolae Rosu, nr. 24, Sector 3) sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Numărul de înregistrare al societăţii ca operator autorizat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal este 17279 din 03.09.2013.

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

© 2018 Qlife