Cum putem combate eficient durerea din entorse si luxatii cu ajutorul combinatiei de ibuprofen si levomentol? Entorsele si luxatiile sunt unele dintre cele mai frecvente traumatisme din timpul sezonului rece. Durerea este un simptom comun al acestor afectiuni osteo-articulare. Exista numeroase cai de a combate durerea, dar important este sa o combatem eficient.

Utilizarea unor geluri cu aplicare locala este foarte des intalnita in cazul entorselor, luxatiilor sau  traumatismelor musculare. Combinatia substantelor active din aceste geluri cu aplicatie topica este insa, foarte importanta, astfel incat sa ne putem relua activitatile cat mai repede si sa le putem desfasura fara impedimente. Majoritatea gelurilor contin un antiinflamator nesteroidian.

Ibuprofenul este una dintre aceste substante. Utilizat in combinatie cu levomentolul, efectele sunt spectaculoase.

Levomentolul este o substanta organica, care poate fi alba sau transparenta, solida la temperatura camerei. Levomentolul poate fi din surse naturale, dar si sintetic. Levomentolul are actiune anestezica, analgezica si antiiritanta locala.

In prima faza a aplicarii gelului, va intra in actiune levomentolul. Acesta actioneaza asupra receptorilor de la nivelul pielii, responsabili cu senzatia de rece. Apare imediat dupa aplicare o senzatie de rece si concomitent cu aceasta, durerea este diminuata semnificativ. Fluxul sanguin la nivel local creste datorita efectului de vasodilatatie al levomentolului si permite o irigare mai eficienta a articulatiilor. Nutrientii si oxigenul ajung astfel mai repede la locul vizat, iar o data cu acestea si cea de-a doua substanta activa a gelului, ibuprofenul. Prin actiunea sa antiinflamatorie si analgezica, ibuprofenul calmeaza durerea pentru o perioada lunga de timp.

citeste mai departe...

Contact nu ezita sa ne contactezi

GTS Solution SRL
Strada Nicolae Rosu 24, sector 3, Bucuresti
021.256.00.95
comenzi@qlife.ro

Newsletter fii la curent cu cele mai recente promotii


Oferte transport pentru persoane fizice

Livrare in max 48 h de la primirea comenzii,in limita stocului disponibil.
Transport gratuit pentru comenzile minime de:
    200 RON pentru Bucuresti
    300 RON pentru restul tarii