Cos de cumparaturi

0 Item(s)  - 0,00RON

Humana Elektrolyt Fenicul, 2 plic x 6.25g

Brand: Humana
Cod produs: Humana_Elektrolyt_Fenicul_2_plic_x_6_25g
Disponibilitate: indisponibil
Greutate: 0.00kg
Dimensiuni: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Pret: 7,00RON

Supliment oral de minerale și lichide. Pentru sugari, copii și adulți. Gust de fenicul.

Întrebuințare: Humana Elektrolyt este un aliment dietetic destinat unor scopuri medicale speciale. Humana Elektrolyt servește la compensarea pierderii de lichide în primele 6-12 ore din prima zi de diaree (terapie de rehidratare orală).


Dozare și mod de preparare: Humana Elektrolyt nu trebuie dizolvat într-o soluție mai concentrată decât cea specificată: se dizolvă conținutul unui plic (6,25 g pulbere) în 250 ml de apă potabilă proaspăt fiartă, respectiv de Humana apă pentru sugari încălzită sau în 250 ml de ceai (de exemplu, ceai de mușețel sau de fenicul) și se consumă porții din această băutură caldă sau rece. Vă rugăm să verificați temperatura de băut (37°C). Nu reutilizați resturile reîncălzite.

1. Rehidratare (echilibrarea pierderilor de apă și minerale) în prima zi cu Humana Elektrolyt doar în primele 6-12 ore: Cantitatea de lichide potrivit recomandării medicului: Lunile 1-12 de viață: 50-100 ml/kg greutate corporală; Copii mici/elevi: 50-150 ml/kg greutate corporală; Adulți 20-40 ml/kg greutate corporală.

2. Realimentare (structurare alimentară) în prima zi / a doua zi cu alimentația-medicament
Humana HN. Copiii alăptați la sân vorfi din nou alăptați.

Contraidicatii: Humana Elektrolyt nu trebuie utilizat în caz de insuficiență renală, alcaloză metabolică, vărsături incontrolabile, tulburare a conștienței, respectiv în caz de șoc provocat de o deshidratare
severă și în cazul tulburărilor metabolismului carbohidraților (malabsorbția monozaharidelor).

Ingrediente: glucoză, maltodextrină, clorură de sodiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, extract de fenicul.

* Datorită nevoilor nutriționale speciale în cazul bolilor diareice, conținutul de minerale și vitamine variază în funcție de cantitățile minime și maxime, potrivit Directivei/ Regulamentului privind regimul alimentar. Un plic nedesfăcut, depozitat într-un loc rece și uscat, este valabil până la: a se vedea ștanțarea din
partea inferioară.

Conținut net: 2 plicuri a câte 6,25g.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment

© 2020 Qlife