Doctor medicina sportiva
Brief info

Medic primar medicina sportiva, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Dr. Carol Davila” Bucuresti (promotia 2000). Am competenta in management sanitar si apifitoterapie. Sunt licentiat de asemenea in chimie – fizica (1997) si psiho-sociologie (2003).

Sunt absolvent al cursurilor de master “Managementul antrenamentului sportiv” si „Managementul sanatatii publice si al serviciilor de sanatate”. Din iunie 2016 secretar general al Societatii Romane de Medicina Sportiva – sunt membru fondator si secretar general al Centrului de Studii despre bere, sananate si nutritie – si sunt membru al Consiliului Director al Fundatiei Ronald Mc Donald Romania.

Colaborez cu F.R. Rugby de 18 ani (in ultimii 12 ani din pozitia de medic coordonator – C.M.O.), cu Hyperclinica MedLife Bucuresti de 12 ani, cu Trustul de Presa Galenus (fost KLTC) de 15 ani si am fost timp de 5 sezoane (co)prezentator al emisiunii saptamanale “Cearta in bucate” de la Prima tv (perioada 2009 – 2011) si 2 sezoane (co)prezentator al emisiunii saptamanale Cei 7 ani de masa de la National TV (2019).

 Citeste articolele scrise de Dr. Alin Popescu